• Babybel : the good behind our goodness

Το Αγροτικο Καλο

Τοπικοι Ποροι

Κρατάμε το καλό κοντά για να υποστηρίξουμε τις κοινότητές μας και να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας παραδίδονται φρέσκα!

Οι αγρότες παρέχουν το γάλα για το καλό που παράγεται κοντά.

Οι αγρότες παρέχουν φρέσκο γάλα κάθε μία ή δύο μέρες.

Οταν πρόκειται για ποιότητα, ενεργούμε γρήγορα! Το γάλα μας μπορεί να βρεθεί από το εργοστάσια στο αγρόκτημα σε λιγότερο από 4 ώρες.

Η απόσταση από τα τοπικά μας αγροκτήματα στο εργοστάσιο είναι 200χλμ ή λιγότερο!

Το Καλο Πισω Απο Τους Αγροτες

Οι αγρότες μας δουλεύουν σκληρά. Χωρίς αυτούς, το καλό που απολαμβάνουμε κάθε μέρα θα σταματούσε στις αγελάδες! Εδώ είναι κάποιοι τρόποι που τους προσέχουμε.

Όταν οι αγρότες πληρώνονται δίκαια για το γάλα, μπορούν να συντηρηθούν καλύτερα. Έτσι έχουμε φτιάξει αυτό το πρότυπο για τους εκατοντάδες αγρότες με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Οι αγρότες μας δείχνουν το ενδιαφέρον τους εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές. Και νοιαζόμαστε γι’ αυτές! Γι ‘αυτό πληρώνουμε μια τιμή πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς για το γάλα.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Πίσω από κάθε ευτυχισμένη αγελάδα είναι ένας αφοσιωμένος αγρότης. Από την υποστήριξη βιώσιμων πρακτικών έως την παροχή καλών συνθηκών εργασίας, φροντίζουμε τους αγρότες μας, ώστε να μπορούν να φροντίζουν τις αγελάδες μας.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ.

ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ.

Αγελαδες Που Φροντιζονται

Γιατί το Babybel® είναι ένα τόσο παιχνιδιάρικο σνακ; Όλα ξεκινούν από τις αγελάδες μας! Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους διασφαλίζουμε ότι οι αγελάδες μας ζουν ευτυχισμένες, υγιείς και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΕΣ ζωές.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025, Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ (GMO-FREE).

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΑΧΥΡΩΝΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΧΟΡΤΟ, ΣΑΝΟ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ.

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ!

ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΖΩΕΣ.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΝΕΤΕΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟ 2018, ΤΟ 100% ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΔΑΣΗ

με συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους για να περιορίσουμε το αποτύπωμα που έχουμε στο περιβάλλον, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι αγελάδες μας τρέφονται με την καλύτερη τροφή. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μηδενικές επιπτώσεις αποψίλωσης! Λαμβάνουμε μέτρα για να διαδώσουμε μόνο το καλό!

Οι ελευθέρας βοσκής αγελάδες τρώνε μόνες τους, βοηθώντας στη διατήρηση των δασών μας και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Ενθαρρύνουμε τη φύτευση δέντρων και φρακτών για να παρέχουμε σκιά στις αγελάδες, βοηθώντας παράλληλα να τροφοδοτήσουμε ένα ακμάζον οικοσύστημα και να εμπλουτίσουμε το έδαφος για νόστιμο γρασίδι. Απλά ρωτήστε τις αγελάδες μας!

Πώς προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα; Αναπτύσσοντας βοσκοτόπους γύρω από αγροκτήματα που επιτρέπουν στους γαιοσκώληκες να κάνουν τη δουλειά τους. Όταν το έδαφος προστατεύεται και δεν αναστρέφεται, συλλαμβάνει άνθρακα και άζωτο και διεγείρει τη βιοποικιλότητα, όπως έντομα και επικονιαστές.

Βιωσιμη Παραγωγη

Βιωσιμη Συσκευασια

Ο τρόπος που τυλίγουμε τα νόστιμα τυράκια μας πρέπει να ταιριάζει με το καλό πίσω από κάθε μπουκίτσα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάναμε μεγάλα βήματα για να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τόσο εντός όσο και εκτός.

Το περιτύλιγμά μας είναι κατασκευασμένο από κυτταρίνη που προέρχεται από πιστοποιημένα δάση. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον σπίτι λιπασματοποίσης!

Το κόκκινο κερί μας, βοηθά να προστατεύει και να συντηρεί το τυρί μας. Επόμενο: Κερί με βάση τα φυτά.

Χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλωμένο ή πιστοποιημένο χαρτόνι, όλα πιστοποιημένα από το Forest Stewardship Council (FSC).

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Κάθε μέρα προσπαθούμε να είμαστε όλο και πιο βιώσιμοι! Ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον.

Αναζητούμε πέρα ​​από το διχτάκι και για πλήρως ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας.

Εξετάζουμε ακόμη και τρόπους για την πλήρη αφαίρεση του περιτυλίγματος (φυσικά, διατηρώντας την ποιότητα!)

Επαναπροσδιορίζουμε το κόκκινο κερί μας, βρίσκοντας τρόπους χρήσης υλικών που είναι καλύτερα για το περιβάλλον, όπως κερί με βάση τα φυτά. Μείνετε συντονισμένοι!

Έως το 2025, προσπαθούμε να κάνουμε 100% ανακυκλώσιμες ή / και βιοαποικοδομήσιμες τις συσκευασίες Mini Babybel®.

Μειωση & Επαναχρησιμοποιηση

Όχι στη σπατάλη τυριού! Κάνουμε προσπάθειες για να καταπολεμίσουμε τη σπατάλη φαγητού και να βελτιώνουμε την αλυσίδα της ανακύκλωσης!

Με την κυκλοφορία του TerraCycle, τώρα μπορείτε να συλλέξετε και να στείλετε κάθε κομμάτι της συσκευασίας μας για να ανακυκλωθεί πλήρως. Όλα καθαρά!

Κανένα τυρί δεν θα πάει χαμένο! Εάν κάτι έχει απομείνει, χρησιμοποιείται για άλλα (νόστιμα) προϊόντα.

Χρησιμοποιούμε τοπικά ρεύματα ανακύκλωσης για την ανακύκλωση απορριμμάτων συσκευασίας.

Δεν υπάρχουν υπολείμματα εδώ! Οι ατομικές μερίδες δεν εξασφαλίζουν μόνο μια ισορροπημένη διατροφή. Εξασφαλίζουν επίσης λιγότερα υπολείμματα απορριμμάτων.

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Έχουμε μεγάλους στόχους για το μέλλον τους οποίους η εταιρία δοκιμάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το προστατευτικό κόκκινο κερί μας μπορεί να προστατεύει τα σνακ μας, χωρίς καμία πρόσθετη συσκευασία! Για το Mini Babybel®, το κόκκινο κερί είναι το κύριο προστατευτικό κέλυφος. Επομένως, το Babybel® δοκιμάζει ένα πρόγραμμα πώλησης του Mini Babybel® χωρίς καμία πρόσθετη συσκευασία.

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!

Τα προϊόντα μας θα πωλούνται μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε 1 ή 100 και να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας!

ΟΙ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Διατροφη

Η Δύναμη του 
Καλού

Με τη δύναμη του Mini Babybel®, ένας πιο νόστιμος και λαχταριστός κόσμος, είναι μόνο μία μπουκιά μακριά.

Οι γευστικοί σου κάλυκες, δεν είναι το μόνο κομμάτι σου που αγαπάει το Mini Babybel®. Αυτό το 100% αληθινό τυρί είναι ένα νόστιμο σνακ και ένα εξαιρετικό γαλακτοκομικό προϊόν. Ως καλή πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου το Mini Babybel μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας: Συμβάλλει στην ανάπτυξη των παιδιών ενώ αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τους ενήλικες βοηθώντας στην ενίσχυση των οστών. Και όλα αυτά, μόνο με μία μπουκιά! Ιδανικό για να το απολαύσεις στο σπίτι, ή και οπουδήποτε αλλού όταν νιώσεις ότι πεινάς!

Ανακάλυψε τι είναι αυτό που 
κάνει το Mini Babybel® ένα 
πεντανόστιμο σνακ

Ανακάλυψε τη Μυστική
μας Συνταγή

Εδώ, θα μάθεις πώς κάνουμε το Mini Babybel® Original τόσο γευστικό, χρησιμοποιώντας μόνο 4 υλικά!

1

Γάλα

Το τυρί μας φτιάχνεται με αγελαδινό γάλα που προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένα αγροκτήματα.

2

Μεταμορφώνοντας το γάλα σε τυρί

Το γάλα μας παστεριώνεται και μεταμορφώνεται σε τυρόπηγμα. Μετά εμείς πιέζουμε το τυρόπηγμα σε ξεχωριστά καλούπια για να δώσουμε στο μικρό μας τυρί το ξεχωριστό του σχήμα.

3

Ώρα για μπάνιο!

Το μελλοντικό Mini Babybel® βυθίζεται σε αλατισμένο νερό (που ονομάζεται άλμη), το οποίο θα διατηρήσει το τυρί και θα αναδείξει τη μοναδική του γεύση.

4

Ας ντυθούμε!

Κάθε τυρί «ντύνεται» με μία επικάλυψη από κερί, για να διατηρήσει τη φρεσκάδα του, πριν το διάσημο κόκκινο περιτύλιγμά του βάλει την τελευταία πινελιά.

Ορίστε! Το αγαπημένο σου σνακ είναι έτοιμο να το απολαύσεις!

Πες «Γεια!» στα νέα, 
θρεπτικά σνακ!

Όταν τρως ένα σνακ, ζεις μία απολαυστική εμπειρία που καλύπτει τις θρεπτικές σου ανάγκες μεταξύ γευμάτων. Αρκεί να δημιουργήσεις έξυπνους συνδυασμούς γευστικών και θρεπτικών προϊόντων. Αντικαθιστώντας 2-3 υλικά στα σνακ που φτιάχνεις, μπορείς να τα βελτιώσεις, μειώνοντας τις θερμίδες, τα κορεσμένα λιπαρά, το αλάτι και τη ζάχαρη, ενισχύοντας παράλληλα το ασβέστιο και τις πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας.

Διάλεξε νερό ή ένα υγιεινό ρόφημα

1 Mini Babybel Original

1  φέτα ψωμί ολικής άλεσης

1  φρούτο ή μερικούς ξηρούς καρπούς

Και έτσι, τόσο απλά,έχεις ένα σνακ
που σε γεμίζει ενέργεια!

Δώσε μία ευκαιρία στα θρεπτικά σνακ, συνδυάζοντας ένα Mini Babybel, με φρέσκο χυμό πορτοκάλι και μία φέτα ψωμί.

Δώσε μία ευκαιρία στα θρεπτικά σνακ, συνδυάζοντας ένα Mini Babybel, με ένα ποτήρι νερό και μία χούφτα ξηρούς καρπούς.

Δώσε μία ευκαιρία στα θρεπτικά σνακ, συνδυάζοντας ένα Mini Babybel, μαζί με νερό και ένα μήλο.

Έτσι απολαμβάνουμε εμείς!

Λαχταριστές στιγμές σνακ σε περιμένουν, με αυτές τις Mini Babybel® δημιουργίες που θα σε «κρατήσουν» ανάμεσα στα γεύματα, μετά την άσκηση ή όταν απλά θέλεις κάτι να σου φτιάξει τη διάθεση!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ

Μέσα σε κάθε τυρένια μπουκίτσα της Babybel®, υπάρχει μία ομάδα αγροτών, αγελάδων και ακόμα και ειδικών στη βιωσιμότητα. Όλοι εκ των οποίων προσπαθούν σκληρά για να κάνουν το καλύτερο για εσένα, τον καθένα και για τον πλανήτη.