Βιωσιμη Παραγωγη

Βιωσιμη Συσκευασια

Ο τρόπος που τυλίγουμε τα νόστιμα τυράκια μας πρέπει να ταιριάζει με το καλό πίσω από κάθε μπουκίτσα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάναμε μεγάλα βήματα για να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τόσο εντός όσο και εκτός.

Το περιτύλιγμά μας είναι κατασκευασμένο από κυτταρίνη που προέρχεται από πιστοποιημένα δάση. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον σπίτι λιπασματοποίσης!

Το κόκκινο κερί μας, βοηθά να προστατεύει και να συντηρεί το τυρί μας. Επόμενο: Κερί με βάση τα φυτά.

Χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλωμένο ή πιστοποιημένο χαρτόνι, όλα πιστοποιημένα από το Forest Stewardship Council (FSC).

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Κάθε μέρα προσπαθούμε να είμαστε όλο και πιο βιώσιμοι! Ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον.

Αναζητούμε πέρα ​​από το διχτάκι και για πλήρως ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας.

Εξετάζουμε ακόμη και τρόπους για την πλήρη αφαίρεση του περιτυλίγματος (φυσικά, διατηρώντας την ποιότητα!)

Επαναπροσδιορίζουμε το κόκκινο κερί μας, βρίσκοντας τρόπους χρήσης υλικών που είναι καλύτερα για το περιβάλλον, όπως κερί με βάση τα φυτά. Μείνετε συντονισμένοι!

Έως το 2025, προσπαθούμε να κάνουμε 100% ανακυκλώσιμες ή / και βιοαποικοδομήσιμες τις συσκευασίες Mini Babybel®.

Μειωση & Επαναχρησιμοποιηση

Όχι στη σπατάλη τυριού! Κάνουμε προσπάθειες για να καταπολεμίσουμε τη σπατάλη φαγητού και να βελτιώνουμε την αλυσίδα της ανακύκλωσης!

Με την κυκλοφορία του TerraCycle, τώρα μπορείτε να συλλέξετε και να στείλετε κάθε κομμάτι της συσκευασίας μας για να ανακυκλωθεί πλήρως. Όλα καθαρά!

Κανένα τυρί δεν θα πάει χαμένο! Εάν κάτι έχει απομείνει, χρησιμοποιείται για άλλα (νόστιμα) προϊόντα.

Χρησιμοποιούμε τοπικά ρεύματα ανακύκλωσης για την ανακύκλωση απορριμμάτων συσκευασίας.

Δεν υπάρχουν υπολείμματα εδώ! Οι ατομικές μερίδες δεν εξασφαλίζουν μόνο μια ισορροπημένη διατροφή. Εξασφαλίζουν επίσης λιγότερα υπολείμματα απορριμμάτων.

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Έχουμε μεγάλους στόχους για το μέλλον τους οποίους η εταιρία δοκιμάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το προστατευτικό κόκκινο κερί μας μπορεί να προστατεύει τα σνακ μας, χωρίς καμία πρόσθετη συσκευασία! Για το Mini Babybel®, το κόκκινο κερί είναι το κύριο προστατευτικό κέλυφος. Επομένως, το Babybel® δοκιμάζει ένα πρόγραμμα πώλησης του Mini Babybel® χωρίς καμία πρόσθετη συσκευασία.

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!

Τα προϊόντα μας θα πωλούνται μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε 1 ή 100 και να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας!

ΟΙ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.