Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το τυρί, είναι γεμάτα οφέλη. Να μερικά από τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στο Mini Babybel® Original:

  • Πρωτεΐνες
  • Ασβέστιο
  • Βιταμίνη A
  • Βιταμίνη B12

Ουάου! Τόσα πολλά σε μια μπουκιά τυρί!

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Το εύγευστο γάλα μας που προέρχεται από αγροκτήματα στην Ευρώπη είναι εγγυημένα υψηλής ποιότητας, χάρη στη σκληρή δουλειά που κάνει ο όμιλος Bel και οι κτηνοτρόφοι του για βιώσιμη παραγωγή γάλακτος, διασφαλίζοντας την ευημερία των ζώων αλλά και του περιβάλλοντος. Οι αγελάδες τρέφονται ισορροπημένα: πολλές από αυτές βόσκουν έξω την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές -και σε κάποια αγροκτήματα όλο το χρόνο- ζουν σε αχυρώνες, ειδικά προσαρμοσμένους για την καλή φυσική τους κατάσταση.

ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ

Να λοιπόν πώς κάνουμε το Mini Babybel® Original τόσο γευστικό!

1

ΑΡΜΕΓΜΑ

Το τυρί μας φτιάχνεται από αγελαδινό γάλα που προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένα αγροκτήματα στην Ευρώπη.

2

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΤΥΡΙ

Μετά το γάλα παστεριώνεται και μετατρέπεται σε τυρόπηγμα. Στη συνέχεια, πιέζουμε το τυρόπηγμα σε ατομικές φόρμες για να δώσουμε στα τυράκια το ξεχωριστό τους σχήμα.

3

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

Κάθε καινούριο Mini Babybel® κάνει πρώτα μια βουτιά σε αλατόνερο (το οποίο ονομάζεται άλμη) που προστατεύει το τυρί και του δίνει τη μοναδική του γεύση.

4

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΤΥΣΙΜΟ!

Κάθε τυρί επικαλύπτεται με κερί για να διατηρεί τη φρεσκάδα του και ύστερα το διάσημο κόκκινο περιτύλιγμα προσθέτει την τελευταία πινελιά.

Ορίστε, το αγαπημένο σας σνακ Mini Babybel® είναι έτοιμο! Απολαύστε το!